Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

 Κοσμοσυρροή στα εγκαινια  του εκλογικού κέντρου

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, στην πλατεία Αναλήψεως, εξελίχθηκε η εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του ΞΕΝΟΥ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗ, υποψηφίου Δημάρχου με τον συνδυασμό "ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ", που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Αγησίλαος.
Στη συνέχεια χαιρέτησαν την συγκέντρωση βουλευτές, ο πρώην Δήμαρχος ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΩΛΑΣ και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων και το κορυφαίο στέλεχος της παράταξης ΤΑΣΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ.
Είμαστε και πάλι όλοι εδώ, ήταν η πρώτη φράση του υποψηφίου Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη.
Ο επικεφαλής της παράταξης σήμανε σάλπισμα δύσκολου αγώνα αλλά και νίκης. Δεν αγωνιζόμαστε για να κάνουμε απλά μια καλή εμφάνιση αλλά για να κερδίσουμε τον Δήμο, συμπλήρωσε.
Ο Ξένος Μανιατογιάννης, άσκησε κριτική στον Δήμαρχο ενάντια στις πολιτικές του που οδήγησαν στην υπερχρέωση του Δήμου με 7 εκατομμύρια ευρώ, στην ιδιωτικοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και του οδοκαθαρισμού, στην αδιαφορία για το χώρο του τένις κλαμπ, και για άλλους τομμείς.
Του έδωσε όμως συγχαρητήρια για την συνέχιση των έργων των ομβρίων αλλά και για την πολιτική της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης.
Ο Ξένος Μανιατογιάννης θέλησε με την ομιλία του αυτή να ξεκαθαρίσει ότι επιτέλους πρέπει να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ο κ. Μανιατογιάννης παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ τέλος, κάλεσε όλους τους δημότες στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού στις παραμονές των δημοτικών εκλογών.
http://www.vrilissia.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=811:2010-10-13-20-35-55&catid=19:2010-04-24-05-50-52&Itemid=15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου