Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Την ερχόμενη Κυριακή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ μαζί

για ακόμα πιο όμορφα, πιο φιλικά,
     πιο ανθρώπινα Βριλήσσια
Φίλες και φίλοι συμπολίτες,
Οι συνεργάτες μου και εγώ σας ευχαριστούμε για το αποτέλεσμα του α’ γύρου των εκλογών. Την ερχόμενη Κυριακή, στο β’ γύρο σφραγίζουμε την κοινή μας απόφαση να συνεχίσουμε μαζί, να συνεχίσουμε μπροστά.
Την ερχόμενη Κυριακή, στο β’ γύρο σφραγίζουμε την κοινή μας απόφαση να συνεχίσουμε μαζί, να συνεχίσουμε μπροστά.
Ευχαριστώ επίσης και τους 4 συνυποψηφίους μου για τη θέση του Δημάρχου για τον ωραίο εκλογικό αγώνα και τους συγχαίρω για την προσπάθεια και τα αποτελέσματά τους. Πιστεύω ότι ο Δήμος μας χρειάζεται όλους όσους έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στα κοινά. Η δημιουργική σύνθεση των απόψεων φέρνει πρόοδο και ομοψυχία.
Την Κυριακή, όμως, επιλέγουμε τη βασική κατεύθυνση στην οποία θέλουμε να συνεχίσουν τα Βριλήσσια. Ιδίως σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, πρέπει ό,τι καλό έχουμε να το διασφαλίζουμε. Όπου μπορούμε, να προχωράμε στα σίγουρα. Ό,τι έχουμε πετύχει –και εδώ στα Βριλήσσια όλοι μαζί έχουμε πετύχει πολλά- να το ενισχύουμε και να προσπαθούμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο.
Όλοι μας, στα Βριλήσσια θέλουμε ένα καθαρό, πράσινο, ήσυχο προάστιο για τις οικογένειες και τα παιδιά μας. Με ήπια δόμηση, αίσθηση γειτονιάς, σύγχρονες υποδομές και με ποιότητα στην καθημερινότητά μας. Αυτή είναι η ζωή που θέλουμε να ζήσουμε, αυτές τις αξίες πρέπει να προστατεύσουμε.
Μαζί καταφέραμε να διατηρήσουμε αυτόνομο το Δήμο μας και μετά το σχέδιο «Καλλικράτης». Τώρα, ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε μπροστά, με τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δουλέψουν για όσα αξίζουν οι οικογένειες και τα παιδιά μας.
Στο β’ γύρο των εκλογών, συνεχίζουμε μαζί, για ακόμα πιο όμορφα, πιο φιλικά, πιο ανθρώπινα Βριλήσσια.
Κωνσταντίνος Ιωαννίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου