Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Όλα έχουν τα όριά τους!

Δύο ερωτήσεις στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ
Σε ανακοίνωση της 12ης Νοεμβρίου 2010 ο συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ που μετέχει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στα Βριλήσσια εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
«και οι Οικολόγοι Πράσινοι με τον Ξένο Μανιατογιάννη στο 2ο γύρο!
Τη στήριξή του στον συνδυασμό «Βριλήσσια Δήμος Δημιουγίας» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη, εξέφρασε ο Κώστας Διάκος, επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού των Οικολόγων Πράσινων για την Περιφέρεια Αττικής, «Αττική Οικολογική Απάντηση – ΑΤΤΟΙΚΑ», μετά από επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, ενόψει της επαναληπτικής εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής 14 Νοεμβρίου.
Ο Ξένος Μανιατογιάννης, συνεχάρη τον κ.Διάκο για το επιτυχές αποτέλεσμά του στον α’ γύρο των Περιφερειακών Εκλογών, που εξασφάλισε στους Οικολόγους Πράσινους το ποσοστό του 4.04%, με 2 έδρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ ο κ. Διάκος από την πλευρά του, που το κόμμα του υποστήριξε το συνδυασμό Δράση για μια Άλλη του Γιάννη Τσούτσια στα Βριλήσσια, διαπίστωσε σχετική προγραμματική σύγκλιση του περιφερειακού σχήματός του με το συνδυασμό «Βριλήσσια Δήμος δημιουργίας» συγκριτικά με το διαχειριστικό μοντέλο διοίκησης Ιωαννίδη και ευχήθηκε στον κ. Μανιατογιάννη καλή επιτυχία για την κυριακάτικη κρίσιμη επαναληπτική ψηφοφορία στα Βριλήσσια.
Οι δύο άνδρες, ανανέωσαν το ραντεβού τους, για το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010, όπου ο Κ.Διάκος αναμένεται να επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού.
Σημειώνουμε ότι η θετική στάση απέναντι στο συνδυασμό μας ακολούθησε προηγούμενες δημόσιες τοποθετήσεις υποψηφίων σχεδόν όλων των δημοτικών συνδυασμών που δεν εισήλθαν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στα Βριλήσσια!»

Πρώτον, μία διευκρίνιση: Η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ, πράγματι υποστηρίχθηκε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών από τους Οικολόγους Πράσινους με ομόφωνη πολιτική απόφαση της τοπικής τους οργάνωσης που υιοθετήθηκε κεντρικά, και χωρίς από την πλευρά μας να έχει ζητηθεί οποιαδήποτε υποστήριξη από το συγκεκριμένο κόμμα ή από οποιοδήποτε άλλο.
Δεν γνωρίζουμε τι εντυπωσίασε ξαφνικά τον κ. Διάκο στο πρόγραμμα του κ. Μανιατογιάννη. Διαβάζουμε όμως πως, μέχρι αυτή τη στιγμή, ο συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ Βριλησσίων ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στις επίσημες στηρίξεις που ανακοίνωσε το συγκεκριμένο κόμμα επίσημα στην ιστοσελίδα του: (http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1508:-n-2-&catid=98:-10&Itemid=93)
Ας φροντίσουν λοιπόν οι κ.κ. Μανιατογιάννης και Διάκος να ενημερώσουν τους Οικολόγους Πράσινους για τη συνεργασία τους, όχι επειδή αυτό αφορά τη ΔΡΑΣΗ, αλλά την αξιοπιστία τους.
Δεύτερον: Καλείται άμεσα και δημόσια ο κ. Μανιατογιάννης να διευκρινίσει τα εξής σημεία της ανακοίνωσής του:
1)Τι εννοεί «και» οι Οικολόγοι Πράσινοι με τον Ξένο Μανιατογιάννη στο 2ο γύρο! Ποιοι άλλοι εκτός του κ. Διάκου τον υποστηρίζουν;
2) Σε ποιες, συγκεκριμένα και επώνυμα, «δημόσιες τοποθετήσεις υποψηφίων σχεδόν όλων των δημοτικών συνδυασμών που δεν εισήλθαν στο δεύτερο» αναφέρεται;
Διότι μπορεί να παρακολουθούμε αμέτοχοι την τελευταία εβδομάδα το τοπικό κρεσέντο παραγοντισμού και μικροπολιτικής αλλά όλα έχουν τα όριά τους.
Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου