Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Θέλουμε και μπορούμε – θα νικήσουμε!

Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά κυρίως ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανεξαρτήτως της τελικής εκλογικής τους προτίμησης στον πρώτο γύρο και ξανακαλούμε όλους τους δημότες των Βριλησσίων, τόσο όσους συμμετείχαν όσο και όσους για οποιονδήποτε λόγο δε συμμετείχαν στην προχθεσινή εκλογική διαδικασία, να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην κυριακάτικη αποφασιστική ψηφοφορία για το μέλλον του τόπου μας!
Ο συνδυασμός μας, Βριλήσσια Δήμος δημιουργίας, με επικεφαλής τον Ξένο Μανιατογιάννη, συγκέντρωσε το 28,71% των ψήφων και αναδείχθηκε ως η δημοτική παράταξη που θα εκφράσει τις δυνάμεις της προόδου και την αντιπαράθεση με το διαχειριστικό και αντιπαραγωγικό μοντέλο διοίκησης του απερχόμενου Κ. Ιωαννίδη στα Βριλήσσια!
Οι δυνάμεις του τελευταίου μειώθηκαν στο 40,73 καθιστώντας ιδιαίτερα φανερή την αδυναμία της απερχόμενης δημοτικής αρχής να αντλήσει επιπλέον εκλογικές δυνάμεις εν όψει δεύτερου γύρου και η αλλαγή διοίκησης στην πόλη μας είναι πια κοντά, αρκεί να υπάρξει ειλικρινής διάθεση συστράτευσης τη δεύτερη Κυριακή όλων όσων αντιτάσσονται στην υπερχρέωση, τη στασιμότητα και τη γενικότερη υποβάθμιση του Δήμου!
Οι ψηφοφόροι των συνδυασμών «Δράση για μια άλλη Πόλη», που συγκέντρωσε το 13,89, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με 9,72, του συνδυασμού Τα Βριλήσσια των Πολιτών με 6,95, καθώς και όσοι διαμαρτυρήθηκαν απέχοντας την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, έχουν τώρα το λόγο για το μέλλον της πόλης μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουν και κάθε λόγο να επιβάλλουν, με την συμμετοχή και την ψήφο τους υπέρ του Ξένου Μανιατογιάννη, την ανατροπή της υπερ-συντηρητικής και βαλτώδους διοίκησης Ιωαννίδη!
Φίλες και φίλοι συνδημότες, πάρτε θέση! Θα επιτρέψετε στον Κ. Ιωαννίδη και το κουρασμένο δυναμικό του να συνεχίσουν την υποβάθμιση της πόλης μας ή θα υπερψηφίσετε τον Ξένο Μανιατογιάννη και τη Βιώσιμη Διακυβέρνηση στα Βριλήσσια;!
Είμαστε εδώ! Θέλουμε και μπορούμε! Θα νικήσουμε!
Ξεκινάμε το μέλλον μας!
Βριλήσσια Δήμος δημιουργίας
http://dimosdimiourgias.gr/frontpage/theloume-kai-mporoume/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου